Välkommen att besöka vårt galleri mitt i centrala i Göteborg

ArtPhotoCollection Gallery är inriktat på samtida internationell och svensk fotokonst. Du hittar oss på Alfhemsgatan 5 i Göteborg. När det inte hänger en aktuell utställning fungerar galleriet som showroom för vår fotografiska samling.

Pågående utställning

PÅGÅENDE UTSTÄLLNING

“Vart tog alla vägen”

“Vart tog alla vägen?” Det frågar sig fotografen Christoffer Falk i sin nya bildserie där han gestaltar sin annars livliga hemstad ur ett harmoniskt och snudd på postapokalyptiskt tillstånd. Tidig gryning blir till dag, dimmig skymning möter natt. På ett filmiskt, nationalromatiskt vis får vi genom utställningen uppleva ett nästan övergivet Göteborg under pandemiåret 2020.

Med passion för film, musik och hoppfull melankoli kapslar Falks motiv familjära platser, men som det på något drömskt vis ändå känns som att vi aldrig tidigare besökt. Och med samma taktkänsla som när han står bakom skivspelarna har han lyckats att trycka på pause i precis de ögonblick när staden visar sig som skörast.

Christoffer Falk är en Art Director, fotograf och DJ som är född och uppvuxen i Göteborg. Under de senaste 15 åren har hans kreativitet satt sin prägel på Göteborgs uteliv – allt ifrån att driva klubbar och spela skivor till grafisk formgivning, konceptutveckling och fotografering för en rad restauranger, nattklubbar och hotell.

Tidigare utställningar

JOAKIM AHNFELT
“METAMORFOS”

Se mingelbilder »

MARIE FALKSTEN
“MEMORY LANE”

Se mingelbilder »

MATS BÄCKER “FAIRY TALES OCH ANDRA SAGOR”

Se mingelbilder »

JOHAN F KÄLLMAN “BUBBLOR & LASER”

Se mingelbilder »

SAMLINGSUTSTÄLLNING MED FOTOSKOLAN ALUMNER

Se mingelbilder »

ANDERS HAMMARSTRÖM “LJUSETS UNIKA FORMER OCH SKAPELSER”

Se mingelbilder »

LENA TRAPP “ASCEND”

Se mingelbilder »

DAN ISAAC WALLIN
“PACIFICO”

Se mingelbilder »

PETER GULLERS “MITT GÖTEBORG 1958 – ETT ÅTERSEENDE”

Se mingelbilder »

ELLIKA HENRIKSSON

Se mingelbilder »

HANNA BOUVENG “FÄRGER, FORMER & STRUKTURER”

Se mingelbilder »

HITTA TILL ARTPHOTOCOLLECTION