Dan Isaac Wallin ”Pacifico”

1 december – 19 januari, 2018

Varmt välkomna till utställning och book release av den fantastiska Dan Isaac Wallin och projektet : ”Pacifico”

”Jag har alltid varit fascinerad av landskapets långsamma växlingar. Ögat riktat mot samma punkt, ändå förändras utsikten hela tiden. Jag älskar den känslan och försöker översätta den till fotografi. Samtliga fotografier i den här utställningen är tagna från en bergstopp i Baja California Sur i Mexiko.

Under ett par månader mellan 2016 och 2018 vandrade jag dagligen uppför berget med min kamera och Polaroidfilm för att iaktta och fotografera det mäktiga Stilla havet som ständigt skiftade från blankt och stilla till svart och upprört. Ingen dag var den andra lik.

Mina Pacifico-bilder fångar vårt behov av tystnad och reflektion långt från vardagens översvämmande intryck och stress.”

-Dan Isaac Wallin