Högklassig internationell och svensk fotografi samlat på ett ställe.

ArtPhotoCollection samlar internationell och svensk fotokonst under ett och samma tak. Det gör vi för att vi är övertygade om att fotografiska bilder berikar människorns liv. Sedan 2007 har vi byggt på vår samling och det tänker vi fortsätta med i många år till.

OM OSS

Välkommen till ArtPhotoCollection

ArtPhotoCollection är ett göteborgsbaserat företag som erbjuder högklassig fotografi för privat och offentlig miljö. Vi har under lång tid byggt upp ett internationellt nätverk av professionella fotografer, alla framstående inom fotografi. Merparten arbetar med mycket avancerad fotografisk utrustning som gör att vi kan erbjuda bilder av mycket hög teknisk kvalitet. ArtPhotoCollection erbjuder tre olika fotografiska verksamheter: fotografisk utsmyckning, fotokonst och fotogalleri.

Fotografisk utsmyckning

ArtPhotoCollection erbjuder osignerad fotografi på spännande material för utsmyckning av privat och offentlig miljö. Vi har med stor omsorg skapat ett arkiv av bilder och valt material som uppnår perfekt skärpa, färgåtergivning och djup. Bilderna skrivs ut i anpassade storlekar och levereras på önskat material. Utöver bilderna du finner här på webben handplockar vi även bilder för specifika inredningsprojekt och önskemål.

Fotokonst

ArtPhotoCollection erbjuder signerad och numrerad originalfotografi av högsta kvalitet i alla prisklasser. Vi representerar både svenska och utländska fotografer, flera av dessa är etablerade och har stort rennomé. Vi erbjuder både inramade bilder och portfolios. Gemensamt för alla fotografiska original är att de håller riktigt hög klass både gällande tekniskt utförande och konstnärligt uttryck.

ArtPhotoCollection Gallery

ArtPhotoCollection Gallery är inriktat på galleriverksamhet som ställer ut samtida internationell och svensk fotokonst. Du hittar oss på Alfhemsgatan 5 i Göteborg. När det inte hänger en aktuell utställning fungerar galleriet som showroom för vår fotografiska samling.

ArtPhotoCollection

Alfhemsgatan 5 / Olivedalsgatan 18
413 10 Göteborg

info@artphotocollection.com

Fyll i din epost-adress om du vill få inbjudningar till våra vernissager.

Galleriets öppettider

Vardagar (mån-fre): 10-16
Helger: öppet vid vernissage 12-17