Fotokonst - konstfoto - fotografisk konst

Ines Sebalj - Ballerinadrömmen

Som tidigare filmarbetare och skådespelare har Ines Sebalj fastnat för stillbildens magi och vidareutbildat sig inom fotografi på Högskolan för Fotografi och Yrkesfotografutbildningen i Göteborg.

“Jag fotograferar allt från landskap till livsstillfoto med sinnesstämningen i fokus. I mitt bildskapande strävar jag efter att förmedla en känsla, vare sig det handlar om porträtt eller motiv i studio, inomhus eller i utemiljö. Jag utför uppdrag för kulturella organisationer, företag, press och privatpersoner”.

I mina egna fotografiska projekt inspireras jag ofta av minnen ur mitt liv eller drömmar jag drömt.
Symboliska händelser i mitt liv liksom drömmar jag drömt är den röda tråden i utställningen "Ballerinadrömmen".

Mer om utställningen »

 


 


Anmäl er konstförening till en personlig visning av den pågående utställningen.
Vi välkomnar er till galleriet för personlig visning. Vi bjuder gärna på vin och nötter alt kaffe och kaka. Kontakta oss för mötesbokning.
           

ArtPhotoCollection är ett göteborgsbaserat företag som erbjuder högklassig fotografisk konst för privat och offentlig miljö. Vi har under lång tid byggt upp ett internationellt nätverk av professionella fotografer, alla framstående inom den kreativa konstfotografin . Merparten arbetar med mycket avancerad fotografisk utrustning som gör att vi kan erbjuda bilder av mycket hög teknisk kvalitet. Vårt galleri ligger mitt i centrala Göteborg. Välkommen till Hedåsgatan 5 >>


            
            

Vår verksamhet kan delas in i två inriktningar:

Fotografisk utsmyckning - Osignerad fotokonst på spännande material för utsmyckning av privat och offentlig miljö.
Vi har med stor omsorg skapat ett webbgalleri och valt material för att få ett exklusivt helhetskoncept. De utvalda bilderna skrivs ut i begränsad upplaga och levereras på önskat material i önskad storlek. I webbgalleriet hittar du våra fotografer och deras bilder. Utöver dessa handplockar vi även bilder för specifika inredningsprojekt och önskemål.
Till webbgalleriet >>

 

Originalfotografi - Signerad originalfotografi för de verkliga finsmakarna.

Vi bjuder regelbundet in etablerade svenska och utländska konstfotografer att ställa ut sina fotografier i vårt galleri. I galleriet hittar du signerad och numrerad originalfotografi i alla prisklasser. Vi erbjuder både inramade bilder och portfolios. En stor del av vårt utbud hittar du också på vår FineArtCollection-avdelning. Vi skickar över hela Sverige.
Till Originalfoto >>

Kontakta oss gärna om du vill ta del av våra nyhetsbrev eller vernissageinbjudningar


ArtPhotoCollection | Fotograferna äger copyright © till samtliga bilder på denna webbplats. | Alla rättigheter reserverade -2009 | Sidkarta |