Fotokonst - konstfoto - fotografisk konst

Ascend

Lena Trapp har studerat 3D -animation och konstnärlig gestaltning på Högskolan Väst. Hon är verksam som konstnär och 3D-animatör i Göteborg – hon driver “Hey Pantarei” som är en konst- och designpraktik med inriktning på 3D. Hennes GIF ”Lava Ballon” har hittills fått över 23 miljoner views.

Lenas verk har tidigare visats på platser som Röda Sten Konsthall i Göteborg och Kulturhuset i Stockholm.Ascend

Mellan rummen finns rum som är större än rummen.

De ingår inte i värderingen, ty vi kan inte vistas där.

På gångstråken mellan parkeringsplatserna möter vi vår tillkommande.

Älskar, grälar, faller i glömska och dör.

Utan att märka när det händer.

Hinnorna som skiljer oss från vansinnet, fallet, monstren är så tunna.

Pappersväggar bara.”

(Pappersväggar av John Ajvide Lindqvist)
Galleriet har öppet torsdag och fredag mellan kl. 14 och 20. VÄLKOMNA!

Alfhemsgatan 5/Olivedalsgatan 18 är adressen!! 

Vår verksamhet kan delas in i två inriktningar:

Fotografisk utsmyckning - Osignerad fotokonst på spännande material för utsmyckning av privat och offentlig miljö.
Vi har med stor omsorg skapat ett webbgalleri och valt material för att få ett exklusivt helhetskoncept. De utvalda bilderna skrivs ut i begränsad upplaga och levereras på önskat material i önskad storlek. I webbgalleriet hittar du våra fotografer och deras bilder. Utöver dessa handplockar vi även bilder för specifika inredningsprojekt och önskemål.
Till webbgalleriet >>

 

Originalfotografi - Signerad originalfotografi för de verkliga finsmakarna.

Vi bjuder regelbundet in etablerade svenska och utländska konstfotografer att ställa ut sina fotografier i vårt galleri. I galleriet hittar du signerad och numrerad originalfotografi i alla prisklasser. Vi erbjuder både inramade bilder och portfolios. En stor del av vårt utbud hittar du också på vår FineArtCollection-avdelning. Vi skickar över hela Sverige.
Till Originalfoto >>

Kontakta oss gärna om du vill ta del av våra nyhetsbrev eller vernissageinbjudningar

   


Anmäl din konstförening till en personlig visning av den pågående utställningen.
Vi välkomnar er till galleriet för personlig visning. Vi bjuder gärna på vin och nötter alt kaffe och kaka. Kontakta oss för mötesbokning.
           

ArtPhotoCollection är ett göteborgsbaserat företag som erbjuder högklassig fotografisk konst för privat och offentlig miljö. Vi har under lång tid byggt upp ett internationellt nätverk av professionella fotografer, alla framstående inom den kreativa konstfotografin. Merparten arbetar med mycket avancerad fotografisk utrustning som gör att vi kan erbjuda bilder av mycket hög teknisk kvalitet. Vårt galleri ligger mitt i centrala Göteborg. Välkommen till Alfhemsgatan 5 »ArtPhotoCollection | Fotograferna äger copyright © till samtliga bilder på denna webbplats. | Alla rättigheter reserverade -2009 | Sidkarta |