Vårt Fotogalleri 

Bilden och tiden

Fotografen och konstnären Dan Isaac Wallin är ett fenomen i samtida svensk bildkonst. En förnyare av det analoga hantverket i en digital tidsålder. Naturen är ett återkommande tema i Dans bildkonst. Det kan vara salta hav och hård granit, torr öken eller snöklädda bergstoppar. Det ensliga förenar. Motiven växer fram under hans resor. Först upptäcker han en plats ¬– som Lofoten, Island eller Israel. Sedan återkommer han. Tillbringar tid. Bildar motiv. Utsnitt ur de egna upplevelserna: ”Det är minnesplatser som ligger mig nära om hjärtat.”Anmäl er konstförening till en personlig visning av den pågående utställningen.
Vi välkomnar er till galleriet för personlig visning. Vi bjuder gärna på vin och nötter alt kaffe och kaka. Kontakta oss för mötesbokning.
           

Titta in i inre gallerirummet !
Utöver den pågående utställningen i stora gallerirummet har du även möjlighet att ta en titt i inre gallerirummet där vi visar foton av svenska och utländska fotografer. Här hittar du fotokonst i s/v och färg,  såväl portfolios som inramat, i alla stilar och prisklasser.


Anmäl dig till vårt populära miniseminarium "Fotografi som konst"!
OBS! endast för konstföreningar.
Vi har märkt ett ständigt ökande intresse för fotografi bland konstföreningar. Fortfarande finns dock en viss osäkerhet vad gäller fotografi som konst ; Vad räknas som ett original? Vad gäller vid signering? Vilka upplagestorlekar är vanliga? Vilka utskrifts-/kopieringstekniker finns? Dessa är frågor som vi ofta får.

Som Göteborgs mest etablerade fotogalleri och med drygt 30 år i den internationella fotobranschen har vi till viss del tagit på oss rollen som konstfotografins missionärer. Därför vill vi bjuda in dig och dina kollegor i er konstförening till vårt miniseminarium "Fotografi som konst." Vi bjuder på frukt, juice och vitt vin och fortsätter sedan med seminariet som beräknas ta ca 30 minuter .OBS! Seminariet är kostnadsfritt och i gengäld hoppas vi att ni hittar något passande foto i vårt stora utbud av inramade foton och portfolios.  För anmälan ring eller maila oss.
                       

   
Allmänt om oss
Vi erbjuder signerade och numrerade Fine Art Pigment Prints, inramade och i portfolios. Vi har foton i alla prisklasser, från verk av internationellt kända fotografer till foton som i prisklass lämpar sig för t.ex konstföreningar. Till originalfoto >>

ArtPhotoCollection Fotogalleri ligger mitt i centrala Göteborg, bara ett par minuters promenad från Götaplatsen och Hedens parkering.
Välkommen till Hedåsgatan 5 >>


 

Galleriets öppettider:
tors: 12-16
fre: 13-16


Övrig tid är du välkommen att boka besök!

Kontorets öppettider:
mån-tor: 9-16
fre: 9-15

 

 

 


 

ArtPhotoCollection | Fotograferna äger copyright © till samtliga bilder på denna webbplats. | Alla rättigheter reserverade -2009 | Sidkarta |